Cesnaková polievka so špaldovými niťovkami
Prísady:
1,5 L vody, 100 g BIOMILA špaldových celozrnných niťoviek, 20 g morskej soli, 2 mrkvy, 4 strúčiky cesnaku, 1 PL sójovej omáčky, 2 PL sezamového oleja bio:906006, petržlenová vňať
Postup prípravy:
Do vriacej vody dáme morskú soľ, postrúhanú mrkvu, špaldové celozrnné niťovky a všetko spolu varíme asi 10 min. Po uvarení polievku ochutíme sójovou omáčkou, roztlačeným cesnakom, zjemníme olejom a posypeme nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
BIOMILA Špaldové celozrnné niťovky BIO 250g
BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Cestoviny majú udelenú značku kvality SK
Na sklade
1,55 €