Lahodná paštrnáková polievka s tarhoňou
Prísady:
3 lyžice slnečnicového oleja, 1 veľká cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 veľký zemiak, 600 až 900g paštrnáku, jablko, 4 lyžice BIOMILA špaldovej tarhone, 1,5 l zeleninového vývaru-bujón bio, 2 lyžice citrónovej šťavy.
Postup prípravy:
Na oleji popražíme pokrájanú cibuľu, cesnak, pridáme zemiak a paštrnák a spolu popražíme asi 5 minút. Pridáme pokrájané jablko, tarhoňu, ochutíme. Dolejeme vývar a varíme, kým zelenina nezmäkne. Potom celé rozmixujeme. Podávame s vysušeným chlebom (v rúre na sucho), na masle opraženými jablkami alebo opraženou cibuľkou.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Zeleninový bujón - kocky bio PROBIO 66g
Zeleninový bujón bez glutamanu sodného, bez palmového tuku. 6 x 0,5 l. Dehydratovaný výrobok
Na sklade
2,17 €
Špaldová tarhoňa Bio 5 kg
BIO bezvaječné špaldové cestoviny sušené. Prajeme Vám veľa zdravia zo špaldy!
Na objednávku
26,40 €
BIOMILA Špaldové cestoviny tarhoňa biela bio 400g
BIO bezvaječné špaldové necelozrnné cestoviny sušené. Prajeme Vám veľa zdravia zo špaldy! BIOPOTRAVINA ROKA 2011.
Na sklade
1,70 €