Špaldové cookies s müsli
Prísady:
125g zmäknutého masla, 1pohár trstinového cukru bio, 1 vajce, vanilkový cukor bio, 2 poháre BIOMILA špaldovej múky hladkej, 1 konzerva kokosového mlieka (môžeme nahradiť aj sušeným kokosom namočeným v troche mlieka), 1/2 čajovej lyžičky kypriaceho prášku, štvrť pohára müsli šťavnatých s banánmi bio, štvrť pohára jablčnej vlákniny (môžeme nahradiť zomletými BIOMILA sušenými jablkami), 1 pohár nasekanej horkej čokolády, štipka soli.
Postup prípravy:
Rúru predhrejeme na 180°C. Všetky suroviny dobre premiešame, okrem čokolády, tú pridáme až na koniec. Potom cesto pomocou lyžičky ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Ukladáme ich tak, aby mali medzi sebou dostatok miesta. Cesto sa zvykne trocha roztiecť. Pečieme 8-10 minút.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g
Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)
Na sklade
0,46 €
Vanilkový cukor bio AMYLON 8g
Bio cukor s prísadami. Vanilkový cukor sa používa ako prísada na varenie a pečenie sladkých pochúťok.
Na sklade
0,68 €