Špaldové hrudky s ovsenými vločkami
Prísady:
80g BIOMILA špaldových otrúb, 100g BIOMILA špaldovej múky hladkej, 120g bio ovsených vločiek, 50g bio trstinového cukru, 120g masla, 0,5 dl bio slnečnicového oleja, 2 vajcia, 1 nastrúhané jablko, 1 dl mlieka, kypriaci prášok z vínneho kameňa, bio škorica alebo bio kokos podľa chuti
Postup prípravy:
Vajíčka s cukrom vyšľaháme, pridáme olej, zmäknuté maslo, znovu vyšľaháme a pridáme všetky ostatné suroviny a zmiešame na hustejšiu zmes. Plech vystelieme papierom na pečenie. Zmes naberáme lyžicou a kladieme malé kôpky na plech. Môžeme ozdobiť hrozienkami alebo orechami. Pečieme pri strednej teplote 15-20 minút do chrumkava.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g
Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)
Na sklade
0,46 €
Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g
Úžasná vôňa! Škorica prebudí spomienky na detstvo.. Jablčný kompót, mliečna ryža, parené buchty, či vianočná nálada tvoria spolu ...
Na sklade
2,51 €