výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu

Špaldové pagáčiky

Dĺžka čítania: 17 sec.

Prísady:

250g BIOMILA špaldovej celozrnnej múky hladke, 250g masla, 250g tvarohu, 3 lyžice kyslej smotany, 1 lyžica soli, troška rasce bio, alebo čierneho korenia, 1/2 prášku do pečiva, 1 žĺtok.

Postup prípravy:

Všetko spolu vymiešame, cesto rozvaľkáme a vykrajujeme pagáčiky. Potrieme vajíčkom a posypeme sezamom, makom a pod.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg

BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg

Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Špaldová múka celozrnná špeciál stredná b ...

Na sklade
2,03 
-
+
Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g

Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g

Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)

Na sklade
0,46 
-
+
Rasca mletá bio Sonnentor 60g

Rasca mletá bio Sonnentor 60g

Rasca mletá z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Na sklade
2,60 
-
+