Špaldové pagáčiky
Prísady:
250g BIOMILA špaldovej celozrnnej múky hladke, 250g masla, 250g tvarohu, 3 lyžice kyslej smotany, 1 lyžica soli, troška rasce bio, alebo čierneho korenia, 1/2 prášku do pečiva, 1 žĺtok.
Postup prípravy:
Všetko spolu vymiešame, cesto rozvaľkáme a vykrajujeme pagáčiky. Potrieme vajíčkom a posypeme sezamom, makom a pod.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Špaldová múka celozrnná špeciál stredná b ...
Na sklade
2,03 €
Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g
Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)
Na sklade
0,46 €
Rasca mletá bio Sonnentor 60g
Rasca mletá z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Na sklade
2,60 €