Špaldový koláč s cuketou bez cukru
Prísady:
500g postrúhaných cukiet, 400g BIOMILA špaldovej celozrnnej múky hrubej, 2dl oleja, 2 lyžičky škorice bio, za hrsť hrozienok bio, (najlepšie namočíme cez noc, koláč bude potom sladší),1 prášok do pečiva bio, 2 vajcia.
Postup prípravy:
Cuketu olúpeme a nahrubo postrúhame. Múku zmiešame s práškom do pečiva, pridáme k nej cuketu a postupne primiešavame všetky ostatné suroviny. Cesto vylejeme na vymastený a pomúčený plech. Pečieme v predhriatej rúre 30 minút pri 200 °C.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g
Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)
Na sklade
0,46 €
Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g
Úžasná vôňa! Škorica prebudí spomienky na detstvo.. Jablčný kompót, mliečna ryža, parené buchty, či vianočná nálada tvoria spolu ...
Na sklade
2,51 €