výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu

Banánový koláč

Dĺžka čítania: 35 sec.

Prísady:

180g trstinového cukru bio, 100g tuku, 3 vajcia, 3 veľmi zrelé banány, lyžička citrónovej šťavy, 250g hladkej múky napr. pohánkovej bio, 1/2 prášku do pečiva, ovsený nápoj,50g mletých orechov

Postup prípravy:

1 lyžičku nápoja zmiešame s troškou studenej vody a vajcami. Hmotu dáme na 30 minút do chladničky. Z tuku, trstinového cukru a vychladnutej hmoty pripravíme zmes. Banány roztlačíme s citrónovou šťavou. Múku zmiešame s orechami a práškom do pečiva. Všetko spolu zmiešame a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 180°C do zlatista.


V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Pohánková múka hladká bio PROBIO 500g

Pohánková múka hladká bio PROBIO 500g

Je vhodná ako prímes do bielej múky na zvýraznenie chuti. Mlynský výrobok. Pohánka je prirodzene bezlepková potravina.

Na sklade
4,38 
-
+
Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g

Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g

Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)

Na sklade
0,46 
-
+