Hustá hŕstková polievka
Prísady:
200g strukovín (bio červená šošovica, bio hrach polený, bio fazuľa mungo), 4 menšie mrkvy, 3 malé petržleny, polovička kápie, 1 cibuľa, viazanička petržlenovej vňate, mletá červená paprika, kurkuma, soľ, BIOMILA špaldová celozrnná múka hladká, ghí (prepúšťané maslo).
Postup prípravy:
Strukoviny uvaríme v neosolenej vode na miernom ohni. Zeleninu poriadne očistíme, umyjeme a nakrájame. Z prepúšťaného masla a špaldovej múky urobíme jemnú zápražku, poprášime mletou červenou paprikou a kurkumou, jemne popražíme a zalejeme vodou. Do hrnca pridáme pokrájanú zeleninu aj s viazaničkou petržlenovej vňate, osolíme. Keď je zelenina takmer hotová, pridáme uvarenú zmes strukovín a ešte povaríme. Podávame s BIOMILA celozrnnými špaldovými rezancami.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Paprika sladká mletá bio Sonnentor 50g
Paprika sladká mletá z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Inkovia ju používali ako platidlo. Pre ozajstných pôžitkárov ...
Kurkuma bio Sonnentor 40 g
Kurkuma- energizujúca žltá a k tomu vraj prináša šťastie. Doprajte si fascinujúci zážitok marockého večera!
BIOMILA Červená šošovica lúpaná bio 3 kg
Po olúpaní hnedozelenej šupky má táto šošovica červené zafarbenie. Pripravíte ju už za 15 min.
BIOMILA Fazuľa mungo bio 3kg
Mungo sú malé olivovo zelené fazule, ktoré sa k nám rozšírili z Indie. Naklíčené chutia skvelo ako hrášok! Je to prirodzene bezlep ...
BIOMILA Špaldové celozrnné rezance BIO 250g
BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Prajeme Vám veľa zdravia zo špaldy! Cestoviny majú udelenú značku kvali ...