Pesto z medvedieho cesnaku
Pripravte si ľahko domáce pesto z medvedieho cesnaku a kešu orieškov. V kombinácii s cestovinami vám po zime dodá energiu a vitamíny.
Prísady: 100g medvedieho cesnaku, 200 ml olivového oleja, 50g BIOMILA kešu orieškov, 50g parmezánu, citrónová šťava, farebné korenie, soľ
Postup prípravy: Na panvičke si nasucho opečieme kešu oriešky a necháme vychladnúť. Keď sú oriešky vychladnuté, všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme. Hotové pesto dáme do sklenenej, uzatvárateľnej nádoby a uložíme do chladničky. Takto pripravené pesto nám vydrží v chladničke cca 2 týždne.
Náš tip: Ak preferujete pesto s jemnejšou chuťou, použite v recepte 50g medvedieho cesnaku a 50g bazalky prípadne špenátu, perily