Ryžové lievančeky
Prísady:
250g sladkej ryže bio, 150g pohánkovej celozrnnej múky bio, 50g pohánkovej krupice bio, 1 vajce, badián bio, morská soľ, olivový olej bio, slivkový lekvár, škoricový cukor bio, kyslá smotana.
Postup prípravy:
Ryžu uvaríme v osolenej vode domäkka a rozmixujeme. Vmiešame múku, krupicu, štipku badiánu, vajce a vypracujeme cesto, ktoré necháme 6 hodín na teplom mieste. Na rozohriatom oleji smažíme lievančeky, ktoré zdobíme slivkovým lekvárom, kyslou smotanou a poprášime škoricovým cukrom.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Pohánková krupica bio PROBIO 400g
Pohánka je ľahko stráviteľná a prirodzene bezlepková potravina. Mlynský výrobok.
Na sklade
3,76 €
Pohánková múka hladká bio PROBIO 500g
Je vhodná ako prímes do bielej múky na zvýraznenie chuti. Mlynský výrobok. Pohánka je prirodzene bezlepková potravina.
Na sklade
4,38 €
Badián bio Sonnentor 25 g
Hviezdicový aníz. Má tvar hviezdice a vôňou pripomína aníz.
Na sklade
3,10 €
Škoricový cukor bio AMYLON 20g
Bio cukor s prísadami. Škoricový cukor sa používa ako prísada na varenie a pečenie sladkých pochúťok.
Na sklade
0,53 €