Slané špaldové slzičky
Prísady:
250g BIOMILA špaldovej múky celozrnnej hladkej, 250g masla, 1 vajce, morská soľ, sezam bio, mandle, 200g tvrdého syra
Postup prípravy:
Z múky, nastrúhaného syra a masla vypracujeme cesto, ktoré na pomúčenej doske rozvaľkáme na hrúbku 0,5cm. Z cesta vykrajujeme pomúčenou formičkou slzičky alebo iné drobné tvary pečiva. Poukladáme na plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom, zľahka posolíme a posypeme sezamom prípadne môžeme uložiť mandľu. Pečieme pri 180°C asi 5 minút.
Náš tip:
Keďže pečenie ide naozaj rýchlo, odporúčame pripraviť si dopredu aspoň 2-3 plechy, kým vložíte do rúry prvý (z tejto dávky vám výjde na viac ako jeden plech pečenia).
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Špaldová múka celozrnná špeciál stredná b ...
Na sklade
2,03 €