Špaldová tarhoňa s naparenými jablkami so škoricou (2 porcie)
Prísady:
200g BIOMILA špaldovej celozrnnej tarhone, 3 veľké jablká, med bio (prípadne bio ovocný, bio agávový, alebo bio javorový sirup), škorica bio, klinčeky.
Postup prípravy:
Dobre umyté jablká nakrájame na ľubovoľné kúsky. Kúsky jabĺk, aj so šupkou, dáme do hrnca napariť. Keď sú jablká polomäkké, pridáme škoricu a klinčeky, odstavíme a necháme prikryté. Špaldovú tarhoňu uvaríme v mierne vriacej vode asi 7 minút. Cestoviny zmiešame spolu s uparenou zmesou a osladíme medom alebo iným sladidlom. Podávame teplé alebo aj vychladené.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g
Úžasná vôňa! Škorica prebudí spomienky na detstvo.. Jablčný kompót, mliečna ryža, parené buchty, či vianočná nálada tvoria spolu ...
Na sklade
2,51 €
BIOMILA Špaldové celozrnné cestoviny tarhoňa BIO 400g
BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Tento bio produkt má udelenú značku kvality SK
Na sklade
1,60 €