výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu

Špaldový koláč s cuketou bez cukru

Dĺžka čítania: 27 sec.

Prísady:

500g postrúhaných cukiet, 400g BIOMILA špaldovej celozrnnej múky hrubej, 2dl oleja, 2 lyžičky škorice bio, za hrsť hrozienok bio, (najlepšie namočíme cez noc, koláč bude potom sladší),1 prášok do pečiva bio, 2 vajcia.

Postup prípravy:

Cuketu olúpeme a nahrubo  postrúhame. Múku zmiešame s práškom do pečiva, pridáme k nej cuketu a postupne primiešavame všetky ostatné suroviny. Cesto vylejeme na vymastený a pomúčený plech. Pečieme v predhriatej rúre 30 minút pri 200 °C.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g

Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g

Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)

Na sklade
0,46 
-
+
Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g

Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g

Úžasná vôňa! Škorica prebudí spomienky na detstvo.. Jablčný kompót, mliečna ryža, parené buchty, či vianočná nálada tvoria spolu ...

Na sklade
2,51 
-
+
BIOMILA Hrozienka bio 200g

BIOMILA Hrozienka bio 200g

Sušené ovocie nesírené v bio kvalite.

Na sklade
3,48 
-
+