Špirály s cesnakovou omáčkou
Prísady:
300g celozrnných špirál bio, 10 lyžíc olivového oleja, 2 lyžice citrónovej šťavy, 3 strúčiky cesnaku, morská soľ, čierne mleté korenie, 5 lyžíc nakrájanej čerstvej bazalky bio, 90 g strúhaného syra.
Postup prípravy:
Do misky prelisujeme cesnak, pridáme citrónovú šťavu, 1/3 oleja a polovicu bazalky. Všetko osolíme, okoreníme a šľaháme do kašovitej hmoty. Pridávame syr striedavo zo zvyškom oleja a bazalky a ďalej miešame. Uvarené cestoviny rozdelíme na taniere a polejeme omáčkou.
Náš tip:
1/3 oleja môžete nahradiť vývarom z cestovín.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Bazalka bio Sonnentor 15 g
Láska prechádza cez žalúdok, a preto nesmie táto klasika talianskej kuchyne chýbať v žiadnej polici s korením. Bazalka má špecific ...
Na sklade
2,58 €