Jačmenná celozrnná múka jemne mletá bio PROBIO 4kg
- Jačmennú múku je možné používať na varenie a pečenie vo forme prímesi (cca 20%) do bežnej múky na zľahčenie a zvýšenie sviežosti.
- Mlynský obilný výrobok, jačmenná múka celozrnná stredná (zatriedenie podľa PK SR).
P70218
4 mesiace
1
Poľnohospodárstvo EÚ (Česká republika)
nešpecifikované
popis
Jačmennú múku je možné používať na varenie a pečenie vo forme prímesi (cca 20%) do bežnej múky na zľahčenie a zvýšenie sviežosti, najmä do knedličiek, závariek, omáčok, pudingov a krémov. Jačmeň nie je chlebovina, obsahuje málo lepku, ale používa sa na pečenie plochých chlebových placiek. Jačmeň je ľahko stráviteľný.
Zloženie: jačmenná celozrnná múka jemne mletá Bio
Výživové údaje v 100 g
Energia | 1 580 kJ / 374 kcal |
tuky | 2,10 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,30 g |
sacharidy | 73,00 g |
- z toho cukry | 0,80 g |
vláknina | 10,00 g |
bielkoviny | 10,00 g |
soľ | < 0,01 g |
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti najviac 70%
Alergény: Obsahuje lepok.
Doplňujúce informácie
Jačmeň nie je chlebovina, obsahuje málo lepku, ale používa sa na pečenie plochých chlebových placiek. Jačmeň je veľmi ľahko stráviteľný. Jačmenné zrno je predovšetkým zdrojom sacharidov (75-85%) a bielkovín (11-13%), v menšej miere tukov (cca 2-3%). Dôležitý je obsah vitamínov (najmä skupiny B a E, kyselina pantoténová, listová, biotín) a minerálnych látok, zvlášť kremičitanov.
otázka pre predajcu
Neváhajte sa na nás obrátiť a my Vám radi pomôžeme.
recenzia
príbuzné produkty
Jačmenné lievance sypká zmes bio PROBIO 3kg
Sypká zmes na prípravu hotového jedla, stačí pridať vodu. Nie sú dosladené cukrom, z celozrnnej múky, bez vajec.
Múka zo žltého hrachu bio PROBIO 4 kg
Strukovinová múka. Múka je jemnej konzistencie, vhodná na zahusťovanie pokrmov, obaľovanie, do polievok, kaší a nátierok, na pr ...