Pšeničná celozrnná múka jemne mletá BIO 1kg PROBIO
Pšeničná celozrnná múka je vhodná na pečenie koláčov, chleba, rôzneho pečiva, zákuskov a zahusťovanie pokrmov. Pšeničná múka celozrnná špeciál stredná bio (zaradenie podľa PK SR) hladká
P910121
4 mesiace
10
Poľnohospodárstvo EÚ
nešpecifikované
popis
Pšenica potravinárska vznikla dlhodobým vývojom a šľachtením z pôvodných foriem pšenice jednozrnnej a dvojzrnnej. V dlhej histórii ich postupne nahradzovala a dnes je kráľovnou obilnín. Predstavuje najdôležitejšiu chlebovú obilninu. Živiny z celého zrna zostávajú zachované v celozrnných múkach.
Rady pred prvým použitím: Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia ako biela múka, preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke 1/3-2/3 celozrnnej, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky.
Výživové údaje v 100 g
Energia | 1 470 kJ / 346 kcal |
tuky | 2,40 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,27 g |
sacharidy | 64,20 g |
- z toho cukry | 1,40 g |
vláknina | 7,00 g |
bielkoviny | 13,50 g |
soľ | 0,0 g |
Skladovanie: skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 70%.
Alergény: Obsahuje lepok.
Doplňujúce informácie
Zaujímalo Vás:
Q: „Dobrý den chcela by som sa spýtať, či muky obsahujú aj nejakú látku na trvanlivosť. ďakujem, Jana“
A: „Dobrý deň, naše múky BIOMILA sú certifikované BIO potraviny, čo znamená že sú to produkty ekologickej výroby a pri výrobe múky, ani pri pestovaní obilniny neboli použité žiadne chemické látky. Do výrobku nie sú pridávané žiadne konzervačné látky ani iné látky predlžujúce dobu minimálnej spotreby. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.“
otázka pre predajcu
Neváhajte sa na nás obrátiť a my Vám radi pomôžeme.
recenzia
príbuzné produkty
BIOMILA Špaldová celozrnná krupica BIO 500g
Špaldová krupica sa výborne hodí na prípravu tradičnej krupicovej kaše. Jej jemne oriešková chuť poteší nejeden maškrtný jazýče ...