Špaldová kávovina s cigóriou instantná probio 100g
Instantná kávovina z pšenice špaldovej Bio.
P910287
12 mesiacov
12
EÚ/mimo EÚ
nešpecifikované
popis
Instantná kávovina z pšenice špaldovej s cigóriou (pražený koreň čakanky), ktorá tejto obilnej kávovine dáva príjemnú kávovú horkosť. Neobsahuje kofeín, môžu ju piť deti i tehotné či dojčiace mamičky. Jej prednosťou je i jednoduchá a rýchla príprava, stačí zaliať horúcou vodou alebo rozmiešať v studenom mlieku.
Zloženie: pšenica špaldová* 80% cigória* 20%
* Z ekologického hospodárstva.
Návod na prípravu: 1-2 kopcovité čajové lyžičky kávoviny prelejme 100ml vriacej alebo studenej vody podľa vlastného výberu. Zamiešame.
Energia | 1 437 kJ / 340 kcal |
tuky | 0,10 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,10 g |
sacharidy | 70,00 g |
- z toho cukry | 28,00 g |
vláknina | 12,30 g |
bielkoviny | 5,50 g |
soľ | 0,13 g |
Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení starostlivo uzavrite.
Alergény: Obsahuje lepok.
Doplňujúce informácie
Zaujímalo Vás:
Q. "Ako sa vyrába instantná kávovina?"
A. "Čakanka a vylúpaná bio špalda sa opraží, rozomelie a vylúhuje. Vznikne vodný roztok-výluh, ktorý sa suší a instantizuje procesom sprejového sušenia. Kávovinový koncentrát je vháňaný do nádob- veže s horúcim vzduchom, kde sa vysuší všetka voda a tak zostanú len granulky. Do hornej časti veže je vháňaný kávový koncentrát, ktorý je rozprašovaný smerom dole v drobných kvapôčkach. Naopak, zo spodnej časti veže je nahor oproti kvapkám vháňaný horúci vzduch. Tým dochádza k odparovaniu vody. Para je odvádzaná z veže von. V spodnej časti veže sa následne hromadí instantná kávovina."
otázka pre predajcu
Neváhajte sa na nás obrátiť a my Vám radi pomôžeme.
recenzia
príbuzné produkty
Špaldová kávovina instantná bio probio 200g
Ľahko rozpustný obilný nápoj v studenej i teplej vode. Neobsahuje kofeín, preto je vhodná aj pre deti. Z balenia pripravíte 1 ...