Špaldové krúpy kernotto bio PROBIO 3kg
Špaldové kernotto vzniká lúpaním a brúsením pšenice špaldovej.
P70109
6 mesiacov
1
Poľnohospodárstvo EÚ
nešpecifikované
popis
Pšenica špaldová je starý pôvodný druh pšenice, ktorá sa dnes radí medzi kráľovné ekologického poľnohospodárstva. Okúzli Vás jej netypická oriešková chuť. Špaldové kernotto vzniká lúpaním a brúsením pšenice špaldovej. Je vhodné do polievok, fašírok, na dusenie, so zeleninou a je vynikajúce aj ako príloha.
Zloženie: krúpy veľké z pšenice špaldovej bio
Základná príprava: Špaldové kernotto prepláchneme, vložíme do hrnca so studenou vodou, osolíme, pridáme kvapku oleja a varíme pod pokrievkou bez miešania. Po 20-30 minútach je zrno chrumkavé, po 50 minútach mäkké. Po uvarení necháme 5 minút dôjsť.
Energia | 1560 kJ / 370 kcal |
tuky | 3,40 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,40 g |
sacharidy | 67,00 g |
- z toho cukry | 3,20 g |
vláknina | 8,70 g |
bielkoviny | 14,00 g |
soľ | 0,00 g |
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti najviac 70%.
Alergény: Obsahuje lepok.
otázka pre predajcu
Neváhajte sa na nás obrátiť a my Vám radi pomôžeme.
recenzia
príbuzné produkty
BIOMILA Celozrnný kuskus bio 3kg
Sušené bezvaječné celozrnné pšeničné cestoviny v bio kvalite
BIOMILA Jačmenné krúpy bio 3 kg
Jačmenné krúpy sú vhodné do polievok, nátierok, šalátov, na zapekanie, dusenie i ako príloha.
BIOMILA Pšeničný bulgur bio 3kg
Obilniny na priamu spotrebu. Bulgur, tajmoný názov pochádza z arabštiny a znamená "varený". Obilnina na priamu spotrebu.
Špaldové krúpy (kernotto) bio PROBIO 500g
Špaldové krúpy- kernotto vzniká lúpaním a brúsením pšenice špaldovej.