výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu

Bábovka bez múky

Dĺžka čítania: 26 sec.

Prísady:

5 vajec, 150g trstinového cukru bio, 1/4 litra oleja bio, 200g kukuričného škrobu bio, 2 pudingové prášky Amylon bio, 1/2 kypriaceho prášku do pečiva Amylon bio, citrónová kôra, vanilkový cukor Amylon bio, štipka soli.

Postup prípravy:

Žĺtky ušľaháme s cukrom a olejom, pridáme kukuričný škrob, pudingové prášky, prášok do pečiva, citrónovú kôru, vanilkový cukor a štipku soli. Nakoniec pridáme sneh z 5 bielkov. Pečieme pomaly vo vymastenej a múkou vysypanej forme.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Kukuričný škrob bio AMYLON 200g

Kukuričný škrob bio AMYLON 200g

Kukuričný škrob v bio kvalite vhodný na prípravu múčnikov a dezertov.

Na sklade
3,07 
-
+
Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g

Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g

Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)

Na sklade
0,46 
-
+
Vanilkový cukor bio AMYLON 8g

Vanilkový cukor bio AMYLON 8g

Bio cukor s prísadami. Vanilkový cukor sa používa ako prísada na varenie a pečenie sladkých pochúťok.

Na sklade
0,68 
-
+