Bulgurové placky
Prísady:
Pšeničný bulgur bio, BIOMILA špaldová celozrnná múka hladká, olej na pečenie a vyprážanie bio, 1 vajce
Postup prípravy:
Bulgur pripravte podľa základného receptu s 550ml vody, nechajte mierne vychladnúť, pridajte vajíčko a zamiešajte. Podľa potreby zahustite špaldovou múkou, prípadne strúhankou či maizenou. Potom v ruke tvarujte placky (12-15ks), ktoré z oboch strán jemne obaľte v špaldovej múke. Placky opražte na rozohriatom oleji dozlatista po oboch stranách.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Špaldová múka celozrnná špeciál stredná b ...
Na sklade
2,03 €
BIOMILA Pšeničný bulgur bio 3kg
Obilniny na priamu spotrebu. Bulgur, tajmoný názov pochádza z arabštiny a znamená "varený". Obilnina na priamu spotrebu.
Na sklade
10,93 €