Cibuľové špaldáčiky
Prísady:
400g BIOMILA špaldovej hladkej múky, 150 ml oleja, 250ml vlažnej vody, 250g droždia, 1 lyžička soli, štipka bio trstinového cukru, 1 vajce, 3-4 cibule, morská soľ, rasca
Postup prípravy:
Z rozmrveného droždia, troška vody, cukru, a múky pripravíme kvások, pridáme ho k preosiatej múke, premiešame. Postupne prilejeme olej, vodu, osolíme a vypracujeme vláčne cesto. V teple ho necháme nakysnúť.
Cesto dáme na pomúčenú dosku, rozvaľkáme (asi na 1 cm) a väčším pohárom povykrajujeme kolieska. Uložíme ich na vymastený plech a potrieme rozšľahaným vajíčkom.
Očistenú cibuľu nadrobno pokrájame a rozdelíme na kolieska z cesta. Popritláčame, posypeme hrubou soľou a rascou. Necháme asi 15 minút kysnúť a potom dáme do vyhriatej rúry piecť ( na 20-25 minút).
Náš tip:
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Morská soľ s bio 12 bylinkami Sonnentor 120 g
Jemná pestrá zmes 12 bio byliniek doplnená o morskú soľ má všestranné využitie. Koreniaci prípravok bio
Na sklade
2,42 €