Hrachová nátierka
Prísady:
100 g žltého poleného hrachu bio, 1 mrkva, 1 menší zeler, 3 strúčiky cesnaku, 4 PL olivového oleja, 12- bylinková morská soľ, majorán bio.
Postup prípravy:
Hrach namočíme na 80 minút do vody (najlepšie však na noc), vodu zlejeme a varíme v inej vode v pomere 1:2 (hrach:voda) 30-40 minút do mäkka. Penu treba zbierať. Solíme až po uvarení. Uvarený hrach pomixujeme, pridáme na jemno nastrúhanú zeleninu, prelisovaný cesnak, olej, majorán a dosolíme bylinkovou soľou. Dobre premiešame.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Majorán bio Sonnentor 10g
Majorán záhradný je úzko spätý s tradičnou slovenskou kuchyňou. Nielen do gúlašu!
Morská soľ s bio 12 bylinkami Sonnentor 120 g
Jemná pestrá zmes 12 bio byliniek doplnená o morskú soľ má všestranné využitie. Koreniaci prípravok bio
Hrach žltý polený bio PROBIO 500g
Obľúbený je pre svoju jednoduchú prípravu, príjemnú chuť a schopnosť nasýtiť