Jemná pohánková nátierka
Prísady:
250 ml mlieka, 110g pohánkovej krupice bio, 1 tvaroh, 1 smotanový syr, 1 biely jogurt, 2 strúčiky cesnaku, 1 väčšia cibuľa, čierne korenie, soľ, citrónová šťava
Postup prípravy:
Z mlieka a krupice uvaríme hustejšiu kašu. Vymiešame tvaroh so smotanovým syrom a jogurtom, zriedime citrónovou šťavou, pridáme roztlačený cesnak a nadrobno nakrájanú cibuľu.
Náš tip:
Namiesto pohánkovej krupice bio možno použiť aj pohánkové krúpy bio, nátierku ešte zjemníme mixérom.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Pohánková krupica bio PROBIO 400g
Pohánka je ľahko stráviteľná a prirodzene bezlepková potravina. Mlynský výrobok.
Na sklade
3,76 €