výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu

Omeleta s prídavkom múky z červenej šošovice

Dĺžka čítania: 34 sec.
Omeleta s prídavkom múky z červenej šošovice

Prísady:

3-4 polievkové lyžice múky z červenej šošovice BIOHARMONIE, 1/4 - 1/2 hrnčeka vody, 1/2 strednej cibule, 1 polievková lyžica olivového oleja BIOLINIE, soľ, čierne korenie, podľa chuti sekaná petržlenová vňať, hrášok, šampiňóny,...

Postup prípravy:

V miske dobre rozmiešame múku z červenej šošovice s vodou, ochutíme soľou a korením. Cibuľu nakrájame nadrobno a ľahko opražíme na panvici. Môžeme pridať i šampiňóny. Na opraženú cibuľu vlejeme zmes šošovicovej múky a vody. Omeletu opražíme z obidvoch strán a na tanieri dozdobíme sekanou petržlenovou vňaťou alebo hráškom.