Perník z ražnej múky
Prísady:
300g ražnej celozrnnej múky BIOMILA, 60g kokosu, 2 vajcia, 150g masla,150g prírodného trstinového cukru bio, 4 lyžice medu, 400ml mandľového nápoja bio, perníkové korenie bio, 2 kvapky éterického oleja napr.pomaranč, 2ks klinčeka bio, 1 lyžica mletej škorice bio, 1 lyžica kakaa bio, 15g jedlej sódy.
Postup prípravy:
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g
Úžasná vôňa! Škorica prebudí spomienky na detstvo.. Jablčný kompót, mliečna ryža, parené buchty, či vianočná nálada tvoria spolu ...
Perníkové korenie bio Sonnentor 40 g
Ako názov napovedá používa sa na prípravu perníkov. Ale výborne sa hodí i do vianočného pečiva, na prípravu ovocného chlebíčka, či ...
Mandľový nápoj s agávovým sirupom bio EcoMil 1L
Chutná rastlinná alternatíva mlieka. Neobsahuje lepok a laktózu. Sladené agávovým sirupom.
Klinček celý bio Sonnentor 35g
Bez intenzívnej ovocno-ostrej korenenej chuti klinčeka si nevieme kompóty a punče ani predstaviť. No aj tak existuje mnoho chutnýc ...
Kakao bio PROBIO 150g
100% kakaový prášok so znížením obsahom tuku, v bio kvalite, nealkalizované, bez prídavných látok.
BIOMILA Ražná celozrnná múka hladká BIO 1kg
Ražná múka sa už oddávna používala na pečenie chleba. Chlieb z ražnej celozrnnej múky má prirodzene dlhšiu trvanlivosť. Ražná múka ...