Pšeničná krupicová kaša
Kto by nemal rád klasickú krupicovú kašu? Nepoznáme takého. Objavte plnú chuť celozrnnej pšeničnej kaše, ktorá vás zasýti a v kombinácii s medom dobre naladí.
Prísady: BIOMILA Pšeničná celozrnná krupica, 6 dcl mlieka alebo nemliečneho nápoja, štipka soli, na dochutenie: maslo (olej), škorica, med, ovocie
Postup prípravy: Mlieko pomaly privedieme k varu, pridáme štipku soli a postupne za stáleho
miešania prisypávame pšeničnú celozrnnú krupicu do želanej hustoty. Na vrch
uložíme plátok masla, dosladíme medom, posypeme škoricou a prípadne
ovocím.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Škorica Cassia mletá bio Sonnentor 40g
„Made in China?“ Áno, škorica Cassia sa vraj zrodila v Číne. Našťastie si však našla cestu i do našich končín. ...