výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu

Rizoto zo špaldovej tarhone II.

Dĺžka čítania: 42 sec.
Rizoto zo špaldovej tarhone  II.

Prísady:

400g BIOMILA špaldovej celozrnnej tarhone, zelenina (mrkva, petržlen, zeler, karfiol, hrášok, kukurica), olivový olej bio, 1 zeleninový bujón bio, morská soľ, mleté čierne korenie.

Postup prípravy:

Cibuľku opražíme na oleji do sklovita, pridáme tarhoňu, spolu osmažíme, kým tarhoňa získa zlato-hnedú farbu, zalejeme vriacou vodou tak, aby presahovala asi o 1 cm, pridáme koreniny (soľ, mleté čierne korenie, zeleninový bujón) a varíme pod pokrievkou. Keď je tarhoňa napoly uvarená (cca za 3 min.), pridáme zeleninu nakrájanú na malé kúsky: mrkvu, petržlen, zeler, karfiol, hrášok, kukuricu. Spolu varíme ešte asi 5-10 minút. Podľa potreby prilievame horúcu vodu (aby cestovina aj zelenina zmäkli). Podáva sa s nastrúhaným syrom, petržlenovou vňaťkou, resp. podľa chuti.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Morská soľ jemná 1kg

Morská soľ jemná 1kg

Prírodná morská soľ jemná ručne zbieraná

Na sklade
1,93 
-
+
Zeleninový bujón - kocky bio PROBIO 66g

Zeleninový bujón - kocky bio PROBIO 66g

Zeleninový bujón bez glutamanu sodného, bez palmového tuku. 6 x 0,5 l. Dehydratovaný výrobok

Na sklade
2,17 
-
+
BIOMILA Špaldové celozrnné cestoviny tarhoňa BIO 400g

BIOMILA Špaldové celozrnné cestoviny tarhoňa BIO 400g

BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Tento bio produkt má udelenú značku kvality SK

Na sklade
1,60 
-
+