Ryžové lievančeky
Prísady:
250g sladkej ryže bio, 150g pohánkovej celozrnnej múky bio, 50g pohánkovej krupice bio, 1 vajce, badián bio, morská soľ, olivový olej bio, slivkový lekvár, škoricový cukor bio, kyslá smotana.
Postup prípravy:
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Pohánková krupica bio PROBIO 400g
Pohánka je ľahko stráviteľná a prirodzene bezlepková potravina. Mlynský výrobok.
Pohánková múka hladká bio PROBIO 500g
Je vhodná ako prímes do bielej múky na zvýraznenie chuti. Mlynský výrobok. Pohánka je prirodzene bezlepková potravina.
Badián bio Sonnentor 25 g
Hviezdicový aníz. Má tvar hviezdice a vôňou pripomína aníz.
Škoricový cukor bio AMYLON 20g
Bio cukor s prísadami. Škoricový cukor sa používa ako prísada na varenie a pečenie sladkých pochúťok.