Špaldové celozrnné rezance so zeleninou a tofu
Prísady:
300g BIOMILA špaldových celozrnných rezancov, 1 pór, 100g mrazeného hrášku, 100g mrazenej kukurice, 1-2 mrkvy, 2 PL oleja.
Postup prípravy:
Na oleji speníme na kolieska nakrájaný pór, pridáme pokrájanú mrkvu a opražíme. Pridáme kukuricu a hrášok (premyté vodou) a prilejeme trochu vody. Podusíme pod pokrievkou na miernom plameni. Nakrájame si tofu. Cestoviny uvaríme podľa návodu. Na tainer servírujeme cestoviny so zmesou teplej zeleniny a tofu.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
BIOMILA Špaldové celozrnné rezance BIO 250g
BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Prajeme Vám veľa zdravia zo špaldy! Cestoviny majú udelenú značku kvali ...