Špaldové slimáčiky
Prísady:
Cesto: 500g BIOMILA špaldovej celozrnnej múky hladkej, 3,5 dcl mlieka, 4 dkg droždia, 1 lyžica trstinového cukru bio, soľ, 1 dcl oleja. Plnka: 125g masla, 2 žĺtka, 1 malá lyžička soli – vyšľaháme na krém.
Postup prípravy:
Zo surovín vypracujeme cesto a necháme ho vykysnúť. Keď je cesto vykysnuté, rozdelíme ho na 8 kusov a urobíme bochníčky, ktoré rozvaľkáme do kruhu a potrieme plnkou. Kruh rozdelíme na 16 častí a stáčame od širšieho konca, povrch potrieme vajíčkom a posypeme sezamom.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Špaldová múka celozrnná špeciál stredná b ...
Na sklade
2,03 €