Špaldové celozrnné fliačky s kapustou
Prísady:
BIOMILA Špaldová celozrnná múka hrubá, kapusta, cibuľa, rasca bio, slnečnicový olej bio, trstinový cukor bio, soľ, mleté čierne korenie bio.
Postup prípravy:
Z hrubej múky, soli a vody dôkladne vypracujeme tuhé cesto. To po častiach vyvaľkáme na hrúbku asi 1-2 mm, rozdelíme na pozdĺžne pásiky a krájame ľubovoľné fliačky. Necháme obschnúť a uvaríme v dostatočnom množstve vody. Na oleji speníme cibuľku, pridáme nakrájanú kapustu, osolíme, osladíme, podlejeme troškou vody a pomaly dusíme. Po odstavení pridáme podrvenú rascu a mleté čierne korenie. Pripravenú zmes zmiešame s uvarenými celozrnnými fliačkami a podávame.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Rasca celá bio Sonnentor 60 g
Jedno z najrozšírenejších korenín našej kuchyne. Vychutnajte si jej korenistú arómu a jemne horkastú chuť!
Korenie čierne mleté bio Sonnentor 50g
Korenie je viac než kýchací prášok. Šaláty, cestoviny, zelenina, ryby, mäso, syry a ďalšie pokrmy, okoreň si to!