Cestoviny s rajčinovo-smotanovou omáčkou
Prísady:
300g BIOMILA celozrnných špaldových špirál, 6 stredne veľkých čerstvých rajčín, 1 ČL sušenej bazalky bio, 2 PL olivového oleja bio, 4 strúčiky cesnaku, morská soľ, mleté čierne korenie, 4 PL pochúťkovej smotany, čerstvá bazalka.
Postup prípravy:
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Rajčiny nakrájame na kúsky, cesnak tiež. Jemne orestujeme na oleji, osolíme a okoreníme, pridáme sušenú bazalku. Po chvíľke odstavíme. Zjemníme kyslou smotanou a pridáme listy čerstvej bazalky. Zmes dobre premiešame s cestovinami.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Bazalka bio Sonnentor 15 g
Láska prechádza cez žalúdok, a preto nesmie táto klasika talianskej kuchyne chýbať v žiadnej polici s korením. Bazalka má špecific ...
Na sklade
2,60 €
Korenie čierne mleté bio Sonnentor 50g
Korenie je viac než kýchací prášok. Šaláty, cestoviny, zelenina, ryby, mäso, syry a ďalšie pokrmy, okoreň si to!
Na sklade
3,10 €
BIOMILA Špaldové celozrnné špirály BIO 400g
BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Tento bio produkt má udelenú značku kvality SK Vedeli ste, že tieto špi ...
Na sklade
1,70 €