Ľahký šalát s tofunézou

Dĺžka čítania: 28 sec.

Prísady:

300g farebných špirál bio, morská soľ, bylinkové korenie bio, citrónová šťava, trstinový cukor bio, 1 cibuľa, 2 rajčiny, 2 papriky, 1 menšia uhorka, 200g údeného tofu, tofunéza.

Postup prípravy:

Cestoviny uvaríme, scedíme a necháme vychladnúť. Na cibuľke orestujeme na kocky nakrájané tofu a tiež necháme vychladnúť. Všetko zmiešame spolu s nakrájanou zeleninou. Ochutíme citrónovou šťavou, korením, soľou a podľa potreby cukrom. Nakoniec vmiešame tofunézu a necháme chvíľu odležať.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Provensalské korenie bio Sonnentor 20g

Provensalské korenie bio Sonnentor 20g

Klasické provensalské korenie je všestranne využiteľné. Výborne chutí k jahňaciemu, rybám, zelenine, slaným koláčom a mnohým iným ...

Na sklade
2,69 
-
+