Rezance so cherry paradajkami, hráškom a pestom z medvedieho cesnaku
Jarný detox môže začínať aj takýmito ľahkými rezancami s domácim pestom. Tak hurá do lesa na medvedí cesnak! Po prechádzke vám tato dobrota dobre padne.
Prísady: 200g vaječných rezancov od Biomily, 150g cerry paradajok, 50g hrášku, 2 PL domáceho pesta, olivový olej, soľ, parmezán
Postup prípravy: Vo vriacej vode uvaríme rezance (al dente), trocha vývaru z nich si odložíme. Medzitým si rozohrejeme panvicu s trochou olivového oleja, pridáme nakrájané paradajky a hrášok. Krátko orestujeme a pridáme asi 1 dcl vody z cestovín. Uvarené a scedené rezance pridáme do panvice spolu s pestom. Dobre premiešame, vyredujujeme a môžeme podávať. Ozdobíme hoblinkami parmezánu.