Šalát z Biomila pohánkových cestovín
Keď je sezóna čerstvých uhoriek, paradajok a paprík, treba siahnuť po tomto recepte na cestovinový šalát z bezlepkových špirál. Je ľahký, svieži.. Jednoducho letný!
Prísady:
Biomila pohánkové cestoviny, paradajky, uhorka, paprika, jarná cibuľka, bazalkové tofu, biely jogurt, šťava z citróna, himalájska soľ, farebné korenie, petržlenová vňať
Postup prípravy:
Uvaríme si cestoviny, dobre vychladíme, pridáme trocha olivového oleja, premiešame. Bazalkové tofu si nakrájame na kocky, opražíme a takisto necháme vychladnúť. Zeleninu nakrájame na kocky, pridáme cestoviny, tofu, biely jogurt, nasekanú petržlenovú vňať a dobre premiešame. Dochutíme soľou, korením a šťavou z citróna a môžeme podávať.
Náš tip:
Hladkolistá petržlenová vňať je chuťovo výraznejšia ako kučeravá petržlenová vňať.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Korenie farebné celé bio Sonnentor 50g
Farebná zmes celého korenia v bio kvalite: zelené, ružové, čierne a biele