Bazalkové cestoviny s cícerom
Prísady:
300g BIOMILA bazalkových celozrnných cestovín, 300g cíceru bio, 2 väčšie cibule, slnečnicový olej na pečenie a vyprážanie bio, morská soľ, mleté čierne korenie, paprika sladká mletá bio
Postup prípravy:
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Cícer na 10-12 hodín namočíme a potom ho varíme v inej vode 1-2 hodiny. Po uvarení ho scedíme a necháme vychladnúť. Nakrájanú cibuľku speníme na oleji, pridáme soľ, čierne mleté korenie, cícer a všetko spolu popražíme na miernom ohni. Nakoniec pridáme červenú papriku a odstavíme, aby nezhorkla. Takto pripravený cícer zmiešame s uvarenými cestovinami a môžeme podávať.
Náš tip:
Náš tip: môžeme zjemniť bielym jogurtom
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
BIOMILA Cícer bio 500g
Cícer je strukovina príbuzná hrachu. Je to prirodzene bezlepková potravina
Paprika sladká mletá bio Sonnentor 50g
Paprika sladká mletá z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Inkovia ju používali ako platidlo. Pre ozajstných pôžitkárov ...
BIOMILA Bazalkové celozrnné špirály BIO 300 g
BIO bezvaječné pšeničné celozrnné cestoviny s bazalkou sušené.