Cestovinový šalát s ovsom nahým
Prísady:
200 g BIOMILA špaldových celozrnných rezancov, 300 g uvarených ovsených zŕn bio, 150 g nakrájanej cibule, bylinky, olej bio, soľ, sójová omáčka
Postup prípravy:
Príprava ovsa: ovos namočíme na 8-12 hodín. Varíme 40-50 min. podľa potreby, aj kratšie, aby zrná nepopraskali. Špaldové celozrnné rezance uvaríme v slanej vode. Na oleji speníme cibuľu, pridáme ovos a cestoviny. Premiešame, zalejeme sójovou omáčkou, dochutíme soľou, korením a nasekanými bylinkami.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Ovos nahý bio PROBIO 500g
Obilnina na priamu spotrebu. Ovos patrí medzi nutrične najvýznamnejšie obilniny.
Na sklade
2,08 €
BIOMILA Špaldové celozrnné rezance BIO 250g
BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Prajeme Vám veľa zdravia zo špaldy! Cestoviny majú udelenú značku kvali ...
Na sklade
1,55 €