Jačmenné cuketové placky
Prísady:
80g celozrnnej jačmennej múky bio, 350g cukety, 1 vajce, 3 strúčiky cesnaku, majorán bio, soľ, slnečnicový olej na pečenie a vyprážanie bio, mleté čierne korenie bio.
Postup prípravy:
Očistenú cuketu nastrúhame, pridáme vajce, rozotretý cesnak, majorán, korenie a zahustíme jačmennou celozrnnou múkou do želanej konzistencie. Osolíme a premiešame. Na panvici jemne pražíme malé placky.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Majorán bio Sonnentor 10g
Majorán záhradný je úzko spätý s tradičnou slovenskou kuchyňou. Nielen do gúlašu!
Na sklade
2,35 €
Korenie čierne mleté bio Sonnentor 50g
Korenie je viac než kýchací prášok. Šaláty, cestoviny, zelenina, ryby, mäso, syry a ďalšie pokrmy, okoreň si to!
Na sklade
3,10 €