Pstruh s kešu majonézovým šalátom
Ryba so šalátom- Tradičná vianočná večera, avšak za nás trochu inak. Vyskúšajte šalát s kešu majonézou! Prekvapí vás svojou lahodnosťou a skvelou chuťou.
Prísady: Zemiaky, mrkva, sterilizovaný hrášok a kukurica, sterilizované uhorky, cibuľa, kešu nátierka, olivový olej, soľ, citrónové korenie, pstruh (môžeme použiť aj inú rybu), korenie na ryby rybára Svena
Postup prípravy: Deň vopred si očistíme filetu zo pstruha a naložíme do olivového oleja so soľou a korením na ryby. Zemiaky a mrkvu si uvaríme a necháme vychladnúť. Cibuľu si nakrájame na drobné kocky a osolíme. Pridáme kukuricu, hrášok a na kocky nakrájanú mrkvu a uhorky. Dochutíme nálevom z uhoriek a citrónovým korením. Premiešame a pridáme pretlačené zemiaky. Zvlášť v miske si rozmiešame kešu nátierku s olivovým olejom v pomere 2:1. Pridáme k šalátu a ešte dobre premiešame. Dáme do chladničky. Pred podávaním šalátu si opečieme (ugrilujeme) filetu zo pstruha. Podávame s kúskom citróna.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Hrášok sterilizovaný bio PROBIO 350g
Hrášok sterilizovaný bio v sladkoslanom náleve, veľkostne netriedený. Hmotnosť pevného podielu 230g.
Kukurica sterilizovaná bio PROBIO 340g
sterilizovaná zelenina bio v slanom náleve. Hmotnosť pevného podielu 230g.
Korenie na ryby rybára Svena bio Sonnentor 35g
Potešenie pre milovníkov rybích špecialít - jemné korenie na všetky druhy rýb. Varte spolu s pokrmom krátko, aby sa nevytratila vý ...
Citrónové korenie bio Sonnentor 70g
Koreniaci prípravok bio Chuť: citrónová, korenistá, svieža