Špaldová krupicová kaša
Prísady:
BIOMILA Špaldová celozrnná krupica, 8 dcl mlieka (cca pre 4 osoby), na vrch: maslo, jablká, škorica, agávový sirup bio, kakaový nápoj bio
Postup prípravy:
Mlieko privedieme k varu a postupne za stáleho miešania prisypávame špaldovú celozrnnú krupicu do želanej hustoty. Na vrch uložíme plátok masla, dosladíme agávovým sirupom, obložíme čerstvými jablkami a posypeme kakaovým nápojom a škoricou.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
BIOMILA Špaldová celozrnná krupica BIO 500g
Špaldová krupica sa výborne hodí na prípravu tradičnej krupicovej kaše. Jej jemne oriešková chuť poteší nejeden maškrtný jazýče ...
Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g
Úžasná vôňa! Škorica prebudí spomienky na detstvo.. Jablčný kompót, mliečna ryža, parené buchty, či vianočná nálada tvoria spolu ...