Vynikajúce cestovinové "chrumky"
Cestoviny sú rýchlou a ľahkou potravinou, ktorá sa dá pripraviť na mnoho spôsobov. Táto skutočnosť je ich najväčšou výhodou a preto si takmer u každého získajú stále miesto v zozname obľúbených jedál. A to nie je ani z ďaleka všetko, čo sa týka ich plusov. Existuje totiž aj mnoho druhov samotných cestovín. My sa v tomto recepte zameriavame konkrétne na Biomila proteínové cestoviny z červenej šošovice.
Prísady:
ľubovolné množstvo cestovín, 2 strúčiky cesnaku, olivový olej prispôsebený množstvu cestovín alebo podľa vašej chuti, kurkuma, soľ, syr parmezán
Postup prípravy:
Cestoviny najprv uvaríme podľa postupu príparavy uvedenom na zadnej strane ich obalu. Medzitým spracujeme ostatné prísady. Do väčšej misky prelisujeme cesnak, pridáme 1/4 ČL kurkumy, štipku soli a olivový olej. Všetko spolu zamiešame a pridáme nastrúhaný parmezán. Následne opäť premiešame. Uvarené cestoviny zmiešame so zmesou, ktorá by na nich mala vytvoriť ľahký film a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme v rúre cca 40 minút na 220°C. Dobrú chuť!
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Kurkuma bio Sonnentor 40 g
Kurkuma- energizujúca žltá a k tomu vraj prináša šťastie. Doprajte si fascinujúci zážitok marockého večera!
BIOMILA Špirály z červenej šošovice bio 250g
BIO bezvaječné strukovinové cestoviny sušené vyrobené z lúpanej červenej šošovice bio. Prirodzene bezlepkové.
BIOMILA Proteínové špirály z červenej šošovice bio 250g
BIO bezvaječné strukovinové cestoviny sušené vyrobené z lúpanej červenej šošovice bio s prídavkom hrachového proteínu. Prirodzene ...